Известие

Collapse
No announcement yet.

подналягане в резервоара на АЛФА 33 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• подналягане в резервоара на АЛФА 33 ???

Здравейте , искам да ви питам нормално ли е да се получава осезаемо подналягане , примерно трудно се развива капачката ,получава се едно съскане... А същевременно и помпата се чува ... да не би да е от подналягането ????
    Alfa GTV 1.8 TS
    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Нормално е да изсъсква като отваряш капачката след като си я карал. Но ако стане много значи има задръстен клапан
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Нормално е да изсъсква като отваряш капачката след като си я карал. Но ако стане много значи има задръстен клапан
      Провери си клапанчето от него ще да е
      Fiat Punto 1.9 JTD
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      sigpic

Comment

Клапан?!?

Извинявам се за тъпият въпрос...
        имате предвид клапан на капачката ли?!?
        Питам, защото може това да е свързано с един от проблемуите при мен. Защото освен всичко друго, капачката така се е заледила, че ако има някакъв клапан определено е запушен.
        Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

подналягане

мисля че не е в капачката този клапан ,ако някой го е чистил нека сподели къде се намира по точно , не че няма да го намеря но по лесно е като знаеш къде да търсиш . предварително благодаря за съветите.
          PS. днес зареждах бензин и едва успях да развия капачката в тоя студ , имаше вакуум в резервоара
          Alfa GTV 1.8 TS
          Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

подналягане

момчета,клапанчето го намерих но ме интерисува онова черното ,пластмасовото до него какво е ???
            Alfa GTV 1.8 TS
            Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

Hi!

Клапана е под левия калник и го управлява централата
              Alfa 33S16V Permanent4

Comment

Колеги, някой отпуши ли го тоя клапан, аз имам същия проблем с изсъскването от капачката. И това отразявало ли ви се е на мощността на колата /на моменти губи мощност мойта, най вече студена и в Пазаржик не можаха да се сетят какво е, та вече какво ли не си мисля. Като събера пари ще я водя на Вантотрейд па ха дано се разбере. Мерси
                2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                sigpic

Comment

Working...
                X